Høstens Store Aktivitetskampanje

Klarer dere å gå Lindesnes til Nordkapp?

Bli med tusenvis av andre og gå Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp i Høstens Store Aktivitetskampanje. Med 10 000 skritt om dagen når dere 71° nord. Få med deg din arbeidsplass, familien eller vennegjengen og ta høstens morsomste og sprekeste utfordring!
Dager til start:
Countdown

Aktivitetskampanje som passer for alle

Kom i form denne høsten samtidig som du gjør noe gøy sammen med kolleger og venner. Økt fysisk aktivitet gjør deg både friskere og gladere! Er du glad i å sykle, går du på aerobic eller liker du å gå på tur? Da er dette midt i blinken for deg. Alle aktiviteter teller. Våre aktivitetskampanjer engasjerer, er morsomme og passer for alle!

Slik fungerer det

Dann lag på arbeidsplassen eller med vennegjengen på 2-8 personer. Sammen skal dere gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. All aktivitet registreres enkelt på dytt.no. Inne på siden følger dere fremgangen i blant annet et spennende kart fra Lindesnes til Nordkapp. Her kan dere også sammenligne dere med for eksempel andre lag fra arbeidsplassen, andre bransjer og fylker.

Kampanjeinformasjon

Kampanjeperiode: 21. september - 31. oktober

Hva inngår?

 • Dytt app med innebygd skritteller som overfører dine skritt automatisk.
 • Skritteller med full garanti under hele kampanjeperioden.
 • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.
 • Motiverende artikler og oppgaver som setter fokus på aktivitet, mindre stillesitting og kosthold.
 • Alle som holder et snitt på 10 000 skritt om dagen er med i trekningen av flotte premier både underveis og ved målgang.
 • Full support under hele kampanjeperioden.

Pris

299;-

per deltaker inkl. skritteller eks. mva. (374;- inkl. mva) Meld dere på

Samarbeid

Mange har et ønske om å bevege seg litt mer, men trenger et lite dytt for å komme i gang. Derfor skal dere klare utfordringen sammen som lag, og motivere hverandre til å nå målet. Vi anbefaler lag på 2 til 8 personer. Er dere flere som vil være med danner dere bare flere lag.


Registrer enkelt din aktivitet!

For å nå mål i tide må laget holde et daglig aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt, all aktivitet registreres på en personlig side på dytt.no. Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytts app eller aktivitetstabellen på nettsiden som regner om aktiviteter til skritt. Nyhet: Fitbit og Polar-integrasjon.

Enkelt med Dytt app

Med appen overføres din aktivitet automatisk til kampanjesiden. Du kan enkelt laste ned vår app gratis via AppStore eller GooglePlay. Den innebygde skrittelleren fungerer på iPhone (5s og nyere) og de fleste Android-telefoner.

Download on App Store Get it on Google PlayAlle aktiviteter teller!

Gjør du andre aktiviteter registrerer du dette i aktivitetstabellen. 30 minutter med sykling gir for eksempel 5100 skritt og 20 minutter styrketrening gir 2400 skritt.Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart fra Lindesnes til Nordkapp. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger.

På siden finner dere også:

 • Aktivitetstabellen
 • Kalorisjekken
 • CO2-sjekken
 • Personlige mål
 • Send meldinger

Vinn reisegavekort!

Det blir trekning av premier både underveis og ved målgang, blant annet reisegavekort fra Bennett Ferie og sportsutstyr fra Stormberg. Premiene trekkes blant alle som holder et snitt på 10 000 skritt eller mer.

Meld dere på før 18. september -
vi ordner resten!

Vi trenger kun informasjon om antall deltakere, og til hvilken adresse vi skal sende skrittellere (ikke navn på alle som vil være med). Etter påmeldingen får du som gjør påmeldingen en mail med informasjon om hvordan alle som skal være med skaper sin profil og hvordan dere skaper lagene inne på siden.

Meld dere på nå

Meld på antall deltakere nå, blir dere flere så er det bare å gjøre en etterpåmelding. Vi hjelper dere!

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Vi sender deg mer informasjon om kampanjen med tips på hvordan du kan få med deg din arbeidsplass!

Få med arbeidsplassen

Vil dere skreddersy en egen løsning?

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!