GÅ DEG SPREK!

Trenger du en liten dytt for å være så aktiv som du egentlig ønsker? Da burde du bli med Norsk Ukeblad sin gå-kampanje «Norge på langs». Sammen med Dytt.no har vi laget en morsom og enkel digital aktivitetskampanje. Du får ekstra motivasjon til å være i daglig aktivitet i 4 uker fremover. Meld dere på her!

Vinn opphold på Vestlia Resort på Geilo!

Blant dem som når målet for de fire ukene, trekker vi en premie for lag og en for singel-deltaker:

Premien inkluderer to overnattninger med frokost en valgfri helg mellom 1. mai og 1. november 2019.

Få med deg naboer, venninner eller familie og meld på et lag. Det er gøyere når man er flere! Hvis du foretrekker, kan du melde deg på som singel-deltaker.

Vi har laget en reiserute som tar deg fra Lindesnes til Nordkapp. For å nå helt frem til Nordkapp, må du gjøre en eller flere aktiviteter som tilsvarer 8000 skritt om dagen. Gjør det enkelt og utfør din favorittaktivitet, enten det er å gå, stå på ski eller gjøre husarbeid.

Slik fungerer det

Etter du har laget en profil på dytt.no eller via dytt-appen kan du starte å registrere skritt eller annen aktivitet. Underveis kan du følge fremgangen din i et virtuelt kart. For å danne lag gjør du dette via din profil. Dann lag på 2-8 personer. Er dere flere som ønsker å delta sammen? Dann flere lag. Det er ekstra gøy når flere blir med.

Gjør du andre aktiviteter registrerer du dette enkelt i aktivitetstabellen. Søk opp den aktiviteten du har utført og skriv inn hvor mange minutter du har brukt på den. Dette vil automatisk omregnes til skritt og legges til resten av skrittsnittet ditt. På enkelte av aktivitetene kan du også velge intensitet. 30 minutter med sykling gir for eksempel 5100 skritt og 30 minutter skigåing gir 6000 skritt.

  • For mer informasjon om hvordan dere oppretter profil, danner lag og registrerer aktivitet kan dere klikke her…
  • Du kan laste ned Dytt appen i App Store eller i Google Play. For mer informasjon om hvordan du bruker appen klikk her…
Download on App Store Get it on Google Play

Så enkelt blir du med:

  1. Gjør en påmelding her:
    Meld dere på!
    Pris for å delta: KR 249.
  2. Fyll så ut skjemaet. Du kan gjøre en felles påmelding sammen med andre. Vi trenger kun informasjon om antall deltakere, og ikke navn på alle som vil være med.
  3. Etter påmeldingen får du en mail med informasjon om hvordan alle som skal være med oppretter en profil og hvordan dere danner lagene inne på siden.

Ved å bli med på kampanjen må du registrere deg på dytt.no og godta dytt.no sine medlemsvilkår.

Trenger du hjelp til å komme i gang så kan du kontakte dytt på mail: info@dytt.no eller på tlf: 22 33 59 00.