Download on App Store
Get it on Google Play
 

Kompatibel med:

Fitbit Polar Garmin

Kom i gang igjen med de gode vanene

Samle dine kolleger eller venner og bli med på Dytt sin store skritt- og aktivitetskampanje 7. februar! I 43 dager skal vi gå samme rute som Roald Amundsen gikk i 1911. Amundsen hadde som mål å sette flagg på det sydligste polpunktet i verden. Dette var han ikke alene om og kappløpet var i gang. Nå er det deres tur! Er dere klare for «ekspedisjon Sydpolen»? Kom i form og konkurrer mot arbeidsplasser rundt om i landet.

Målet med kampanjen

Alle kan delta! Målet med kampanjen er å sette fokus på hverdagsaktivitet på en morsom og motiverende måte. Selv små endringer i hverdagen kan gi store helsegevinster. Alt fra å ta trappen istedenfor heisen, til en treningsøkt på kvelden. Dytt belønner alle former for aktivitet.

Alle aktiviteter teller!

Alt du behøver å gjøre er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Øker du pulsen litt ekstra er effekten enda større. Dine skritt overføres automatisk til kampanjen med Dytt-appen. Gjør du annen aktivitet kan dere enkelt registrere det i aktivitetstabellen. 30 minutter med skigåing gir f.eks. 6000 skritt.

Slik fungerer det

Dann lag med 2-8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen skal laget holde et snitt på 10 000 skritt om dagen for å nå målet i tide. Etter hvert som dere registrerer aktiviteten i Dytt-appen eller på dytt.no vil dere enkelt kunne følge din og ditt lags fremgang i kartet over Sydpolen og i topplistene. I tillegg til å konkurrere mot seg selv vil dere konkurrere mot arbeidsplasser fra hele Norge. Vi trekker premier hver uke og ved målgang har dere muligheten til å vinne reisegavekort!

Uten administrasjon

Vi administrerer alt rundt kampanjen med oppdateringer underveis, premieringer og support. Alt dere behøver å gjøre er å melde dere på, så ordner vi resten. Les mer om vår metode her...

199 kr

eks. mva
per deltaker*
uten skritteller

Rute: Sydpolen

Påmeldingsfrist: 6. februar

Kampanjeperiode: 7. februar – 21. mars

*Ønsker dere skrittellere, bestill for 100 kr eks. mva per stykk. Vi anbefaler å gjøre påmelding 1 uke før kampanjestart for å motta tellerne i tide.

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Klikk på knappen «Få med din arbeidsplass» og finn motiverende innhold til å engasjere arbeidsplassen. Vi kontakter deg

Norsk Akkreditering deltok i Høstens Store Aktivitetskampanje 2018

«Vi ser at ikke alle har lyst til å TRENE. Det er her denne kampanjen kom inn som et flott tillegg – Nå ble det lett å oppfordre til fysisk aktivitet uten at man nødvendigvis skulle svette i en treningssal.»

– Inger Cecilie LaakeDirektør

«Det bidro i tillegg til at vi ble bedre kjent og at det ble enda mer sosialt moro på arbeidsplassen.»

– Bente Skjetne Avdelingsdirektør

Last ned Dytt-appen

Registrer dine skritt automatisk, se topplister og mye mer i appen.
Les mer om appen…

Download on App Store
Get it on Google Play

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich!. Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk og spansk.

Ja, dere kan starte en egen kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.

Meld dere på!

Få med deg kollegaene dine og gjør en felles påmelding.

Pris 199;-

eks mva. per deltaker uten skritteller.

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Få med din arbeidsplass

Vi sender deg mer informasjon om kampanjen med tips på hvordan du kan få med deg din arbeidsplass! Vi kontakter deg

Engasjere dine kolleger

Les mer om Dytt metoden eller last ned motivasjonsmaterialet for å engasjere dine kolleger.