Endelig vår, og tid for aktivitetskonkurranse! Få på vårskoene og bli med på vårens morsomste utfordring sammen med arbeidsplasser og vennegjenger fra hele landet. Vi garanterer høyt aktivitetsnivå og engasjement!
Konkurranseperiode: 29. april - 10. juni
Gjør en felles påmelding her

Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Bestig Mount Everest

Konkurranseperiode: 29. april - 10. juni

Pris per deltaker 249 kr
(199 kr eks mva) Meld dere på

Få hjelp med rekruttering

Klikk på knappen under og motta informasjonsskriv og en presentasjon med nøkkelpunkter om konkurransen. REKRUTTERINGSMATERIELL

Sammen skal vi bestige Mount Everest på 6 uker

Konkurransen passer for alle, uansett aktivitetsnivå, og konkurransereglene er veldig enkle. Gå eller utfør aktiviteter med et snitt som tilsvarer 10 000 skritt om dagen. Klarer du det har du besteget Mount Everest, og alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier!

Sett sammen ditt drømmelag på 2-8 kolleger eller venner. For å få laget i mål, skal alle holde et snitt på 10 000 skritt i konkurranseperioden. Hvis dere er flere enn 8 som ønsker å være med, danner dere flere lag som samles under samme hovedavdeling. Dere kan sammenlikne dere med hverandre og heie hverandre over målstreken.

Slik registrerer du aktivitet

Alle deltakere oppretter en bruker på dytt.no eller via Dytt Pro-appen, hvor dere registrerer all aktivitet.

  • Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen.
  • Gjør du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller på dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling gir 5100 skritt. Hvis du får opp pulsen i tillegg, blir det enda flere! Dytt har en tabell som konverterer aktiviteter til skritt, den er enkel i bruk, og gir mange en ekstra dytt til å hamstre skritt. Høyere intensitet = ekstra skritt.
  • Du kan også benytte manuell skritteller og loggføre skrittene på dytt.no og i dytt-appen.
  • Bruker du Fitbit, Polar eller Garmin produkter så kan de integreres på dytt.no.
 
Video: Se hvordan Dytt-appen fungerer
Last ned Dytt-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

På vei til toppen

For hvert skritt som registreres vil du bevege deg mot toppen av Mount Everest. Du kan følge din og lagets fremgang på vei mot toppen, og passerer delmål underveis.

I topplistene kan dere følge hverandre, og konkurrere mot deltakere, lag og arbeidsplasser fra hele landet.

I tillegg vil dere få konkurranseoppdateringer, motiverende ord og tips til hvordan man får samlet aktivitet underveis.

 

Premier

Vi trekker reisegavekort blant alle som når frem til målet i tide.
(1000 kr per 100 påmeldte deltaker.

I tillegg vil vi trekke ukentlige premier blant alle lag og individer som holder aktivitetsnivået.

Påmelding

Dann lag og gjør en felles påmelding. Er dere flere lag fra samme arbeidsplass gjør dere en felles påmelding.

Etter påmeldingen vil dere motta en unik startkode og informasjon om hvordan dere registrerer dere til konkurransen.

Nb. Vi trenger kun navn på bedrift, kontaktperson og antall deltakere. Ikke navn på hver enkelt.

*Ønsker dere skrittellere, bestill for 125 kr per stykk (100 kr eks mva). Gjøre en påmelding 1 uke før start for å motta tellerne i tide.

Pris per deltaker 249 kr

(199 kr eks mva) Gjør en felles påmelding her

Lyst til å høre mer om mulighetene for din bedrift?

Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar en av våre medarbeidere kontakt med deg. Vi kontakter deg

Klar-ferdig-GÅ!

Helsedirektoratet anbefaler minimum 30 minutter med moderat aktivitet om dagen, og det å gå litt fort er innenfor dette. En norsk kontorarbeider går i snitt 5 000 skritt om dagen. Det kan gi store helsemessige fordeler å øke til 10 000, og det er lite som skal til. Hverdagsaktivitet gir mange skritt. Gå til jobben, ta trappa i stedet for heisen, reis deg opp fra kontorpulten og gå gjerne en ekstra tur på kvelden.
 

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich, kyllä! Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk, spansk og finsk.

Ja, dere kan starte en egen kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.