Bodø kommune
Bodø kommune

Kan du krysse Nordpolen før nyttår?

Kampanjeperiode: 1.desember - 31. desember

Bli med på Det gode liv i Bodøs aktivitetskonkurranse og inspirer hverandre til en aktiv og sosial hverdag! Vi inviterer hele Bodø med på en varm, inkluderende, miljøvennlig og sprek desember. Målet i kampanjen er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Du registrerer enkelt aktiviteten på dytt.no eller på Dytt-appen. Synes du det virker mye med 10 000 skritt om dag? Da kan du tjene ekstra skritt ved å utføre våre trivselsoppdrag!

Deltakelse er gratis for innbyggere i Bodø kommune!

Bli med!

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Du kan delta i denne kampanjen individuelt, men det blir enda morsommere om dere er et lag. Vi anbefaler lag på 2-8 personer.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Følg din egen og dine kollegers fremgang i et virtuelt kart over Nordpolen. Hvert skritt som registreres får dere fremover på kartet.

Det gode liv i Bodø kommune

Det gode liv i Bodøs trivselsoppdrag!

Du kan tjene ekstra skritt ved å utføre våre trivselsoppdrag. Disse oppdragene oppfordrer til å gjøre små hverdagslige ting som har en stor effekt på din egen og andres helse. Alt ifra å ta en digital kaffekopp med en venn eller kollega, trekke frisk luft i løpet av dagen eller ta et gående møte digitalt eller fysisk.

Premier

Alle lag og individer som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier!

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.

Se hvordan Dytt-appen fungerer

Slik blir du med

Registrer deg som bruker her!

eller last ned Dytt-appen, opprett en bruker, og skriv inn startkoden:

CC9611N

Alle spørsmål om kampanjen rettes til info@dytt.no