HURRA FOR LIVET

Nyhet!

Foredrag med

Ola Ebbesen

Olas ulike foredrag rundt temaene motivasjon, helse og teambuilding tar utgangspunkt i hans motto: «Jeg tror på et liv før døden».
I det ligger det både gode opplevelser, inspirasjon og glede. Men først trenger man god helse, trivsel og overskudd. Gjennom bilder, filmer, øvelser og eksempler viser Ola hvordan selv enkle, små grep i hverdagen kan gi store gevinster.

Husk: Det å være frisk, ha god konsentrasjon og være i godt humør er aldri noen ulempe -hverken på jobb eller hjemme :-)

Olas foredrag passer like godt til medarbeidere som til ledergrupper.

Er dere interessert, eller vil vite mer?

Fyll ut skjemaet i dag, så tar vi kontakt med deg.

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!

Om Ola Ebbesen
Dytt er stolte av å ha fått til et samarbeid med Ola Ebbesen. Han er selv mangeårig kunde av Dytt, og har blant annet gjennom 14 år bygget opp BAMAs eget helsekonsept. Ola har en sjeldent bred og variert bakgrunn: siviløkonom, tekstforfatter, reklamekonsulent, leder, polfarer, coach, personlig trener, allsidig idrettsutøver, revyartist, inspirator og strateg. I dag fokuserer han mest på sponsoratutnyttelse, bedriftskultur, helse - og altså oss i Dytt!

Det var en inspirerende tankevekker av et foredrag. Morsomt, lærerikt og som garantert øker sjansen for at man lykkes - ikke bare med sine «nyttårsforsetter», men også med andre sider av livet.

Johan Walter,
Nortime

Tusen takk for inspirerende og motiverende foredrag. Sammenhengen mellom mat, mosjon og mental helse og hvordan vi har det, var fascinerende. Det har gjort oss mye mer bevisst på de små, men viktige valgene vi tar i hverdagen.

Per Høiby,
First House

Alle var superfornøyde med timene med deg. Tilnærmingen din til teambuilding, planlegging, ansvar, delmål og vurderinger underveis med ekspedisjonen som bakgrunn, vakte stor begeistring:)

Allan Spelman/Janne Holmboe,
TOPDesk Norge

På en enkel, lettfattelig og underholdene måte gir Olas oss kunnskap, motivasjon og troen på at vi faktisk kan få til de endringene vi ønsker, og bli den beste utgaven av oss selv.

Ingebrigt Breistøl,
Kontorutstyr AS