Dytt X HeiaHeia - Aktiviteter hele året!

Vi er glade for å presentere HeiaHeia som vår nye samarbeidspartner. Sammen skal vi gjøre det enda morsommere, enklere og engasjerende å bli friskere og gladere. HeiaHeia er et teknologidrevet selskap hvor man skal heie hverandre frem for å nå målene. Løsningen er spesielt tilpasset for arbeidsplasser som ønsker en helårsløsning fremfor enkeltstående kampanjer. I et eget community samler dere alt som foregår av aktiviteter!

Personlig tilpasset

HeiaHeias digitale plattform er utviklet gjennom flere år for å støtte arbeidsplasser og organisasjoner i det helsefremmende arbeidet. All trenings- og helsedata som GPS, puls, skritt og søvn kan automatisk registreres direkte i appen, eller via aktivitetsklokken din. Du får oversikt over din egen personlige fremgang, og kan starte individuelle treningsprogram for løping, styrke eller annet som passer deg. I tillegg er det enkelt å delta i arbeidsplassens felleskampanjer.

Sosialt av natur

HeiaHeia appen er en sosial plattform hvor dere heier hverandre frem til målene. Del dine aktiviteter og treningsbilder og lik innlegg fra dine venner. I tillegg til å delta i kampanjer kan man starte egne treningsprogram og utføre digitale treningsøkter som er tilgjengelig i appen.

Fleksibilitet

Det er enkelt å ta i bruk plattformen og den er spesielt utviklet for organisasjoner som ønsker et langsiktig program for sine arbeidstakere. Man jobber med sine personlige mål, men kan også delta i kampanjer som settes opp av dere. Fyll aktivitetsåret med akkurat det dere ønsker, enten det er klassiske Dyttkampanjer på skritt, eller om dere vil måle kilometer, poeng eller tid. Hva med å gå et digitalt Vasalopp på ski i løpet av vinteren, eller sykle verden rundt sammen til våren? Den fleksible løsningen kan benyttes for korte kampanjer eller årsopplegg og er selvsagt GDPR kompatibel.

Trening og livsstilsbibliotek

I treningsbiblioteket får du tilgang til ferdige treningsprogram og enkeltøvelser. Øvelsene er kategorisert i Trening, Mindfulness og Bedre arbeidsdag Alt i fra øvelser du kan gjøre for å bryte stillesittende arbeid, til hvordan bli en bedre løper er tilgjengelig for å startes når du måtte ønske. I tillegg kan du sette opp dine egne personlige kampanjer. Hva med en kampanje for å bli mer bevisst på telefonbruken din? Den kan enkelt startes fra treningsbiblioteket.

Velg løsningen som passer dere

Alle har ulike forutsetninger og mål. Ønsker dere et langsiktig program eller en enkeltstående kampanje? Vi finner en løsning som passer dere.

Les mer om våre løsninger her

Kontakt oss

Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan starte en kampanje i HeiaHeia-appen?
Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.