249 kr

eks mva
per deltaker

Bli med og styrk hjernen!

Meld deg på!

249 kr

eks mva
per deltaker

I dette konseptet har vi sammen med Kristina Bähr, lege, coach, og kjent fra podcasten Hjärnpodden, utarbeidet en rekke små tips og triks du kan utføre i hverdagen. Øvelsene hjelper deg å øke aktivitetsnivået, men også avlaste hjernen for de millioner av inntrykk den utsettes for hver dag.

Litt mer aktivitet gjør underverker for det aller meste, og det er ikke så mye som skal til. Regelmessig aktivitet har en svært positiv påvirkning på hjernen, og dermed også hvordan vi føler oss og presterer.

Hjernetrim på 1-2-3

1. Ukesoppgaver
I fem uker går vi igjennom fem ulike temaer som forklarer hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi kan få mest mulig ut av den. Til hvert tema vil det være en artikkel, etterfulgt av ukesøvelser og oppgaver som er enkle å utføre i hverdagen. Øvelsene hjelper deg å skape nye, gode vaner. Hver øvelse du utfører gir deg 1 Hjernetrimpoeng.
2. Hverdagsaktivitet
Hjernetrim oppgavene vil ofte være knyttet til hvordan man kan «lure» seg selv til å bli mer aktiv. Derfor skal man i tillegg til å samle hjernetrimpoeng forsøke å holde et aktivitetsnivå tilsvarende 
10 000 skritt om dagen.
3. Sosial aktivitet
Sosial støtte og relasjoner er ekstra viktige for å nå målene sine og for å føle seg bra. Derfor oppfordrer vi alle til å danne lag på 2-8 personer som sammen kan heie hverandre frem. Flere av oppgavene involverer sosiale oppdrag.

Styrk kropp og sinn!

Daglig tar vi inn millioner av inntrykk; det er mail som skal svares på, tidsfrister som skal holdes, barn som skal leveres, mat som skal handles og trening som skal gjennomføres. Hjernen er vårt viktigste organ og kan utrette fantastiske ting. Med små tips og triks vil du kunne få maksimalt utbytte av hjerne din. Ny forskning legger vekt på betydningen av fysisk aktivitet for at hjernen skal fungere optimalt. Den teknologiske utviklingen har forandret vårt livsmiljø og derfor får vårt viktigste organ ikke nok tid til å ta seg inn igjen. Heldigvis er det ikke mye aktivitet som skal til for at du får mer kontroll over hjernen din og opplever balanse i hverdagen. Dytt har sammen med Kristina Bähr utviklet et aktivitetskonsept som fokuserer på hvordan vi bedre kan takle krysspress og stress, øke kreativiteten og tilstedeværelsen slik at vi får mest mulig ut av hjernen vår. I en periode på 35 dager vil dere få tips og utfordringer for å påvirke hjernen til å skape nye handlingsmønstre, både når det gjelder daglige oppgaver og mer effektive arbeidsdager.
Kristina Bähr er kjent fra podcasten «Hjärnpodden», samt spesialist innenfor barnesykdommer og er profesjonell veileder. Kristina arbeider med hjernens evner og begrensninger i fokus. I denne kampanjen lærer vi hvordan vi gjenoppretter og styrker hjernen vår, skaper større tilstedeværelse i hverdagen, gjenoppdager kreativiteten, hvordan vi gjennom å «stå opp» jobber bedre, samt hvordan vi skaper ¨triggere¨ for ny oppførsel. Vi får under Kristinas veiledning, forståelse for hvordan vi får kontroll over hjernen.

Slik fungerer det

Artikler

Hver torsdag publiseres en ny artikkel av Kristina Bähr. Totalt fem artikler med fem ulike temaer om hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi kan påvirke den.

  1. Restituer og styrk hjernen
  2. Avlastet hjerne gir større nærvær
  3. Utfordre hjernen – finn kreativiteten
  4. Strekk på bena og tenk bedre
  5. Skap triggere for nye vaner


Hjernetrim poeng

Sammen med alle artikler får dere utfordringer som hjelper dere å skape nye og gode vaner i hverdagen. Hver utfordring gir 1 poeng og målet er å samle 35 poeng. Alt fra å ta en ny vei til jobben, til å skru av mailen og jobbe fokusert gir deg poeng og nyttige verktøy.

Slik registrerer du aktivitet og poeng

Målet er å gå 10 000 skritt per dag om dagen og samle hjernetrimpoeng. Du registrerer begge deler enkelt i Dytt-appen eller på web. Holder du et snitt på 10 000 skritt i snitt per dag har du gått en strekning tilsvarende København-Berlin!

  • Dytt Pro-appen: Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
  • Aktivitetstabellen: Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
  • Vår manuelle skritteller: Skrittelleren er en dytt-klassiker. Den er enkel å bruke og du rapporterer selv inn skrittene dine på din personlige profil i Dytt Pro-appen eller på dytt.no. Skrittelleren kan du bestille for 100 kr eks. mva.
  • Fitbit, Polar og Garmin: Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.
 
Last ned Dytt-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Slik kommer du i gang

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Samle dine kolleger og gjør en felles påmelding.
Pris 249 kr per deltaker eks. mva. uten skritteller.

Meld deg på!
Trenger du hjelp til å sette i gang?
Har du noen spørsmål? Klikk på «kontakt oss» knappen så hjelper vi deg. Kontakt oss