Bli med på Høstens morsomste

Jorden rundt

Kampanjeperiode: 16. september - 27. oktober

Meld dere på!
Last ned Powerpoint-presentasjon

Kan du gå jorden rundt?

16.september starter høstens morsomste aktivitetskampanje hvor vi sammen motiverer hverandre til en aktiv og morsom høst. Startskuddet går i New York, og videre til Rio, Kairo, Paris og Sydney, før vi avslutter i Tokyo. Alle aktiviteter teller og registreres enkelt på dytt.no eller i Dytt-appen. Alle som holder et snitt på 10 000 skritt om dagen når målet i tide, og er med i trekningen av premier!

Synes du det er mye med 10 000 skritt om dagen? Da kan du utføre bonusoppdrag som gir deg ekstra skritt!

Kampanjeinformasjon
 • Rute: New York - Tokyo
 • Varer i 6 uker
 • Kampanjeperiode: 16. september - 27. oktober
 • Kartinformasjon på svensk/engelsk/norsk
 • Bonusoppdrag
 • Dytt Pro/Tappa Pro-app med automatisk skrittoverføring
 • Personlig konto for app og webb
 • Full support under hele konkurransen

199 kr

per deltaker eks. mva. Meld dere på her!
Last ned Powerpoint-presentasjon
Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Det lille interne konkurranseelementet gir dere en ekstra dytt til litt mer aktivitet i hverdagen.


Dann lag

Dann lag på 2–8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen skal dere holde et snitt på 10 000 skritt per dag. Det vil trekkes ukentlige premier blant alle lag som når delmål og sluttmål innen fristen.


Alle aktiviteter teller!

Alle som holder et snitt på 10 000 skritt eller mer per dag i kampanjeperioden fullfører i tide. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple.


Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt verdenskart. Hvert skritt som registreres tar dere nærmere målet. Dere kan også følge hverandre i topplister, og sammenligne dere med personer, lag og arbeidsplasser fra hele landet!

Bonusoppdrag

I tillegg til aktivitet kan du registrere bonusoppdrag som gir deg ekstra skritt! Disse oppdragene oppfordrer til å gjøre små sosiale aktiviteter sammen med kolleger som øker både trivsel og aktivitet. Alt i fra å ta en lunsjtur sammen, ta fem knebøy i løpet av arbeidsdagen eller ha en walk and talk med kollegaene. Enten digitalt eller fysisk.

Bonusoppdragene vil tilpasses de til enhver tid gjeldende råd fra myndighetene.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

 • Dytt Pro/Tappas Pro app - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
 • Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
 • Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.
Video: Se hvordan appen fungerer
Last ned appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt.

På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!


*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Vanlige spørsmål

Lurer du på hvordan skrittsnittet fungerer, hvor du laster ned appen eller hvordan du integrerer et aktivitetsarmbånd så finner du svarene på våre vanligste spørsmål her.

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta startkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn startkoden eller skriv inn startkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta startkode via e-post.

199 kr

per deltaker eks. mva.

Delta privat? Pris inkludert mva er 249 kr.
Bli med!