199 kr eks mva per deltaker ut året!

Kampanjeperiode: 8. februar - 13. mars

Ønsker dere en morsom og engasjerende utfordring som holder dere aktive i vinter? Bli med på Dytts nyttårskampanje! Ekspedisjonen over Nordpolen varer i 5 uker og gir garantert en kickstart på året! I et virtuelt kart vil dere se fremgangen for hvert skritt som registreres, og følger historien til andre ekspedisjoner over isen. Litt mer aktivitet i hverdagen kan gi store gevinster for både den fysiske og mentale helsen. Med ekspedisjonsoppdrag, en app for å registrere skritt og aktivitet, samt full support igjennom hele kampanjen motiverer vi hverandre til en aktiv start på 2024.

Kampanjeinformasjon

5 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt Pro App

249 kr

199 kr ut året!

per deltaker eks. mva.

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer. Lagene dannes etter alle lagmedlemmene er registrert på dytt.no. Dere vil også konkurrere samlet som arbeidsplass mot andre organisasjoner fra hele landet.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart over Nordpolen. Dere kan også sammenligne dere med hverandre og deltakere og arbeidsplasser fra hele landet i topplister.

Ekspedisjonsoppdrag

I tillegg til fysisk aktivitet kan du få ekstra skritt ved å utføre våre populære bonusoppdrag. Oppdragene motiverer til litt ekstra aktivitet i hverdagen, gjerne med en bærekraftig og sosial twist. Stå opp og jobb, eller gå en tur i lunsjen og bli belønnet med skritt. Bonusoppdragene oppfordrer til små endringer i hverdagen som kan gi store helsegevinster og registreres enkelt på dytt.no eller i Dyttappen.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsarmbånd

Last ned Dytt Pro-appen

Download on App Store
Get it on Google Play

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt. På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!

*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Den enkleste påmeldingen!

Ønsker dere å delta, men vet ikke hvor mange dere blir? Fyll ut skjemaet under så sender vi dere informasjon med en egen påmeldingsløsning. Dere betaler kun for de som faktisk registrerer seg

Vanlige spørsmål

Lurer du på hvordan skrittsnitt fungerer, hvor du laster ned appen eller hvordan du skal integrere et aktivitetsarmbånd så finner du svarene på våre vanligste spørsmål her...

Slik kommer du i gang

1 Gjør en påmelding for din arbeidsplass og motta startkode på e-post.
2 Last ned Dytts app, opprett en profil og skriv inn startkoden.
3 Start å gå, sykle eller registrere den aktiviteten som passer deg best!

Kampanjeinformasjon

5 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt Pro App

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta startkode via epost.

249 kr

199 kr ut året!

per deltaker eks. mva. Meld deg på!