Lag en helt egen Dyttkampanje!

I 15 år har Dytt utviklet skreddersydde aktivitetskampanjer for flere av Europas største arbeidsgivere. Fordelen med egne kampanjer er at man selv kan tilpasse Dytts løsninger slik at de passer inn med driften, strategien og kulturen som kjennetegner akkurat din arbeidsplass.

Med deres kunnskap om egen bedrift, og vår teknologi og erfaring er vi klare for å ta neste steg for deres helsefremmende satsning, og gir dere et knalltilbud på en helt egen aktivitetsløsning for alle som vil starte en kampanje i år.

Kontakt oss

En kampanje etter deres ønske

Med et eget konsept har dere muligheten ti å bygge opp en intern, morsom aktivitet, som forhåpentligvis med små justeringer kan bli en tradisjon hele bedriften samles rundt. Hva ønsker deres arbeidsplass å sette fokus på? Sammen finner vi akkurat de målene og konkurransereglene som passer dere. Se eksempler under.

Gå innom lokasjonene, samarbeidspartnere eller forretningsområder

Les mer


Historisk vandring

Les mer


Kombinere med veldedige formål

Les mer


Få en maksimal opplevelse

Les mer


Valgfri startdato og kampanjeperiode

Arranger kampanjen en periode som passer deres bedrift. Kombiner gjerne start og målgang med en kickoff, sommerfest eller annet for å få ekstra blest rundt kampanjen.


Valgfri kampanjelengde innenfor 12 måneder

Dere velger selv lengde på kampanjen, begrenset oppad til 12 måneder. Vår erfaring er at 6-12 uker er det optimale, men mange lykkes også med lengre kampanjer.


Egne konkurransenivåer

Konkurrer individuelt, i lag, avdeling mot avdeling, region eller land. Dere velger helt selv hva som passer dere. Det vanligste er en kombinasjon av individ, lag og avdeling.

Sett eget aktivitetsmål

Skrittsnitt på 10 000 skritt per dag forbindes som regel med Dytt, men mange velger også andre aktivitetsmål. Poeng per gang man trener og registrering av aktive minutter er de vanligste utenom skritt.

Ved å bestille en skreddersydd løsning fra Dytt kan dere være sikre på at:

  • Tjenesten fungerer på både web og app.
  • Vi står for all teknisk support
  • Tjenesten fungerer på alle skandinaviske språk, engelsk, tysk, fransk, spansk og finsk
  • Tjenesten er integrert med FItbit, Polar og Garmin produkter
  • Aktivitetsdata hentes fra Apple Helse og Google fit, som sikrer at de aller fleste kan bruke appen vår som skritteller
  • Vi har brukerstøtte tilgjengelig hverdager mellom 08:00-16:00
Kontakt oss i dag!