Kombinasjonskampanje

Massiv

I samarbeid med DNT har vi satt sammen ruten Massiv som strekker seg gjennom Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og over Hardangervidda. Ingen turer i vårt langstrakte land kan by på like stor spennvidde når det kommer til naturopplevelser. Bli med å oppdag flotte norske fjellturer i en virtuell rute.

Målet i denne kampanjen vil være å samle 430 000 skritt hver på 43 dager. Dere skal gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Dette kombineres med artikkelserier om stillesitting, mental helse og kosthold, samt at du får tips og råd fra turvante i DNT.

Massiv

  • Rute: Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og over Hardangervidda
  • Start når dere vil!
  • Varer i 43 dager
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.

249;-

per deltaker eks. skritteller eks. mva.

Slik fungerer det

Lagkonkurranse

Lag bestående av 2–8 personer dannes på arbeidsplassen (anbefalt lagstørrelse). Flere enn 8 personer i virksomheten? Dann flere lag! Det gjelder for hvert lag å nå mål i kartet innen kampanjeslutt. Dette vil dere klare dersom laget holder et snitt på 10 000 skritt per dag.

Registrer aktivitet

For å klare utfordringen må du og laget gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen - alle aktiviteter teller! Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytts app eller aktivitetstabellen på nettsiden - en funksjon som regner om dine aktiviteter til skritt. Nyhet: Fitbit-integrasjon.

Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart gjennon Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og over Hardangervidda. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger på bedrift,- avdeling,- lag og individnivå. På siden finner dere også flere motiverende funksjoner som helsetester, personlige mål, utmerkelser, mulighet til å sende lagmeldinger og diplom ved målgang.

Derfor er dytt.no et bra valg

Mange gevinster for arbeidsplassen

Tusenvis av norske arbeidstakere har deltatt i aktiviteter med Dytt. Felles for alle er økt aktivitetsnivå og stor entusiasme rundt konkurransen. Les mer

 

Mange gevinster for deg

Ved å bli med i en aktivitetsutfordring motiveres du til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Les mer

 

Dette synes våre deltakere

Våre aktivitetsutfordringer har store positive effekter på blant annet de ansattes helse og arbeidsmiljøet. Les mer