Standard aktivitetskampanje

Bestig Mount Everest

Det å gå tur kan være starten på en bedre og sunnere livsstil. Gåturer kan tilpasses alle – det er enkelt og kan gjøres hvor som helst. Alt du trenger er et par gode sko og en «Dytt» i riktig retning. Prøv vår bestselgende aktivitetskampanje «Mount Everest» og start når dere vil. Vi gir dere akkurat den motivasjonen som trengs for å øke aktivitetsnivået. Delta sammen med arbeidsplassen, vennegjengen eller familie. Vi tror på at sosial støtte er viktig for å lykkes derfor kan dere gå sammen i lag. Målet er at hver deltaker og laget i gjennomsnitt skal holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt under kampanjeperioden. Sammen med ditt lag registrerer dere aktivitet i dytt-appen eller på dytt.no. Underveis kan dere følge hverandres fremgang.

Bestig Mount Everest

  • Rute: Mount Everest
  • Start når dere vil!
  • Varer i 60 dager
  • Ekspedisjonsoppdrag som gir deg bonusskritt

249:-

per deltaker eks. mva. Bestill

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer. Lagene dannes etter alle lagmedlemmene er registrert på dytt.no.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart over Mount Everest. Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen fra Kathmandu til toppen av Mount Everest.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt app
Dytt Pro-appen

Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.

App Store
Google Play

Aktivitetstabellen

Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.


Fitbit, Polar og Garmin
Fitbit, Polar og Garmin

Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.


Bestig Mount Everest

  • Rute: Mount Everest
  • Start når dere vil!
  • Varer i 60 dager
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner
  • Full support under hele kampanjeperioden

249:-

per deltaker eks. skritteller eks. mva. Bestill