Kombinasjonskampanje

Unngå stillesitting

Stillesitting er en stor risikofaktor for uhelse og 60 % av den voksne befolkningen tilbringer all eller det meste av sin våkne tid i ro. Et av de største problemene med stillesitting på arbeidplasser er muskel- og skjelettplager hos de ansatte som er den største årsaken til sykefravær i Norge i dag.

Ved å starte en kampanje med Dytt motiveres dere til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Deres ansatte vil fokusere på å være i mer bevegelse, samt at de skal bli bevisste på hvor mye de faktisk sitter – våre metoder får deres ansatte på beina, både under arbeidsdagen og hjemme.

Vi skal få deres ansatte til å bli bevisst på å stå mer, og målet vil være å samle 250 000 skritt hver på 25 dager. De ansatte skal altså gå, stå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Dette kombineres med artikkelserier som setter fokus på hverdagsaktivitet og helseeffektene ved å unngå stillesitting og hva du kan gjøre for å unngå det.

Unngå stillesitting

  • Rute: Bestig Galdhøpiggen
  • Start når dere vil!
  • 25 dager
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.
  • Full support under hele kampanjeperioden.

249;-

per deltaker eks. mva. Bestill

Slik fungerer det

Lagkonkurranse

Lag bestående av 2–8 personer dannes på arbeidsplassen (anbefalt lagstørrelse). Flere enn 8 personer i virksomheten? Dann flere lag! Det gjelder for hvert lag å nå mål i kartet innen kampanjeslutt. Dette vil dere klare dersom laget holder et snitt på 10 000 skritt per dag.

Registrer aktivitet

For å klare utfordringen må du og laget gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen - alle aktiviteter teller! Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytt-appen eller aktivitetstabellen på nettsiden eller i appen som regner om dine aktiviteter til skritt. Vi har også integrasjon med Fitbit, Polar og Garmin.

Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart opp Galdhøpiggen. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger på bedrift,- avdeling,- lag og individnivå. På siden finner dere også flere motiverende funksjoner som helsetester, personlige mål, utmerkelser, mulighet til å sende lagmeldinger og diplom ved målgang.

Derfor er dytt.no et bra valg

Mange gevinster for arbeidsplassen

Tusenvis av norske arbeidstakere har deltatt i aktiviteter med Dytt. Felles for alle er økt aktivitetsnivå og stor entusiasme rundt konkurransen. Les mer

 

Mange gevinster for deg

Ved å bli med i en aktivitetsutfordring motiveres du til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Les mer

 

Dette synes våre deltakere

Våre aktivitetsutfordringer har store positive effekter på blant annet de ansattes helse og arbeidsmiljøet. Les mer