Opptur - sterk kropp og sterkt sinn

Opptur er en aktivitetskampanje utviklet sammen med Verdensdagen for psykisk helse, som skal styrke kropp og sinn. I 30 dager setter vi fokus på økt aktivitet, samhold og en rekke temaer som styrker din egen og andres psykiske helse.

Fysisk aktivitet bedrer humøret, gir energi og reduserer stress. Med dette på plass blir det også lettere å ta neste steg for å bedre din egen og andres psykiske helse. I kampanjen kan du derfor registrere fysisk aktivitet, men også en rekke aktiviteter utviklet av Verdensdagen for psykisk helse som vil gi ekstra mental helsegevinst.

Opptur

  • Rute: 6 fjelltopper
  • Start når dere vil!
  • Varer i 30 dager
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner

249:-

per deltaker eks. mva. Bestill

Gå, tren eller gjør noe for andre

Synes du det er vanskelig å være så aktiv som du burde? Målet i denne kampanjen er å samle 10 000 skritt for kropp og sinn. Du behøver ikke gå alle disse skrittene. Du kan også få skritt for å utføre oppgaver utviklet av Verdensdagen for psykisk helse som styrker sinnet ekstra, eller du kan regne om andre treningsaktiviteter. Når du 10 000 om dagen har du gjort en god innsats for din egen og andres mentale helse.

Gå dere sterke sammen

Sammen blir det lettere å nå målene, og derfor er dette en lagkampanje. Dann lag på 2-8 personer som samlet skal bestige 6 kjente norske fjell. For større arbeidsplasser kan dere danne flere lag, men fortsatt sammenligne dere med hverandre i topplister på organisasjonsnivå. De individuelle resultatene vil kun være synlig for lagmedlemmene dine.

Følg fremgangen

Målet for kampanjen er å bestige 6 kjente fjelltopper i landet som lag. For å klare dette må dere registrere i snitt 10 000 «skritt» om dagen. Dere ser fremgangen i et virtuelt kart inne på dytt.no eller Dytt-appen og vil få opp spennende informasjon underveis.

Styrk sinnet

Hver uke vil ha et eget tema med tilhørende oppgaver som bidrar positivt til å styrke din egen og andres psykiske helse.

Hovedtemaet er å belyse hvor viktige vi mennesker er for hverandre for å forebygge ensomhet og utenforskap.

Som et verktøy har Verdensdagen for Psykisk helse utviklet oppgaver som passer spesielt godt for arbeidsplasser til dette formålet. De ulike temaene er:

Knytte bånd

Være aktiv

Være oppmerksom

Fortsett å lære

Gi til andre

Spis godt og ha gode søvnvaner

Så enkelt blir dere med

1

Dann lag på arbeidsplassen

2

Gjør en felles påmelding for hele arbeidsplassen

3

Opprett/logg inn med din bruker og skriv inn startkoden dere får i bekreftelsesmailen

4

Start å gå!


Pris: 249 kr

eks mva per deltaker

Meld dere på