Foto: Marius Dalseg Sætre

Høstens Store Aktivitetskonkurranse

Pris: 299;-
per deltaker ink. skritteller eks. mva. (374 ink. mva)

Meld dere på

Motivasjonsmateriell
Dager til start:
Countdown

Ønsker du en aktiv høst?

Vi gjentar suksessen og inviterer til en ny aktivitetskonkurranse sammen med DNT. 20. september skal vi i løpet av seks uker “gå” innom norske fjellområder. Du konkurrerer mot deg selv, kolleger, venner og andre arbeidsplasser. Alle aktiviteter teller!

Mange har et ønske om å bli mer aktive, men ofte gjør vi det mer komplisert enn det behøver å være. Vi trenger ikke dyre medlemskap på treningssentre for å oppnå våre mål. Nøkkelen til å lykkes er å ha mennesker rundt seg som motiverer deg. Få med deg venner, familie og kolleger. Sammen når dere målet!

Alt du behøver å gjøre er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Klarer du det har du gått 350 kilometer, og holdt et aktivitetsnivå som gir deg en rekke helsefordeler! Underveis vil du være med i trekningen av premier.

Dytt passer for alle

 • Å gå er noe (nesten) alle kan gjøre og er en enkel aktivitet å komme i gang med.
 • Å gå er skånsomt for kroppen og gir få belastningsskader.
 • Å gå hjelper på en rekke livsstilssykdommer. Det reduserer blant annet høyt blodtrykk, kolesterol og regulerer blodsukkeret ditt.
 • Å gå turer styrker din mentale helse.

Pris: 299;-
per deltaker ink. skritteller eks. mva. (374 ink. mva)

Meld dere på

Fysisk aktivitet gir mer energi og overskudd i løpet av arbeidsdagen. En aktivitetskampanje med Dytt passer for alle, og gir dere noe gøy og felles å snakke om. Klikk her og les mer om hvordan vi kan engasjere din arbeidsplass…

Slik fungerer kampanjen

Skap en profil på dytt.no eller via dytt-appen. Underveis kan dere følge fremgangen i et virtuelt kart, topplister og konkurrere mot andre bransjer, fylker, selskaper, lag og enkeltpersoner fra hele Norge.

Dann lag

Dann lag på 2-8 personer. Er dere flere som ønsker å delta sammen? Dann flere lag. Det er ekstra gøy når flere blir med.

Alle aktiviteter teller

Gjør du andre aktiviteter registrerer du dette i aktivitetstabellen inne i dytt-appen eller på dytt.no. 30 minutter med sykling gir for eksempel 5100 skritt og 20 minutter styrketrening gir 2400 skritt.
Dytt app

Nå dine mål!

Det er enkelt å registrere aktivitet. Velg selv hva som passer deg best.

 • Dytt-appen - Den innebygde skrittelleren overfører automatisk dine skritt og fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.
 • Vår manuelle skritteller - Skrittelleren er enkel å bruke og du fyller selv inn dine skritt på din personlige profil i dytt-appen eller på dytt.no.
 • Fitbit, Polar eller Garmin - Integrer din aktivitetsmåler på din personlige profil på dytt.no.

Last ned Dytt-app:

 
Kompatibel med:

Vinn premier

Klarer du å holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt så har du og ditt lag sjansen til å vinne flotte premier hver uke.

En investering i fremtidig turglede

Halvparten av deltakeravgiften går til DNT sitt hyttefond for å sikre turmulighetene og DNTs unike hyttenettverk nå og i fremtiden.

Les mer på www.dnt.no/hyttefond

Hva får du?

 • Skritteller med full garanti under hele kampanjeperioden.
 • Personlig side på dytt.no og i dytt-appen med flere motiverende funksjoner.
 • Alle som holder et snitt på 10 000 skritt om dagen er med i trekningen av flotte premier både underveis og ved målgang.
 • Full support under hele kampanjeperioden.

Meld dere på!

Vi trenger kun informasjon om antall deltakere, og til hvilken adresse vi skal sende skrittellere (ikke navn på alle som vil være med). Etter påmeldingen får du som gjør påmeldingen en mail med informasjon om hvordan alle som skal være med skaper sin profil og hvordan dere skaper lagene inne på siden.

Meld dere på nå

Meld på antall deltakere nå, blir dere flere så er det bare å gjøre en etterpåmelding. Vi hjelper dere!


Pris: 299;-
per deltaker ink. skritteller eks. mva. (374 ink. mva)

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Vi sender deg mer informasjon om kampanjen med tips på hvordan du kan få med deg din arbeidsplass!

FÅ MED ARBEIDSPLASSEN

Motivasjonsmateriell

Få et opplegg tilpasset din arbeidsplass

Ønsker din arbeidsplass eller organisasjon et eget tema på en enkeltstående kampanje, eller vil dere ha et opplegg som strekker seg over en lenger tidsperiode? Vi skreddersyr en løsning som passer dere. Klikk her og les mer…