Vårens morsomste aktivitetskampanje!

Kan du gå 500 000 skritt før sommeren?

Bli med lag og arbeidsplasser fra hele landet på vårens morsomste aktivitetskampanje!

En Dyttkampanje passer alle, uansett aktivitetsnivå. Alt som kreves for å delta er et par gode sko. Skrittene registreres automatisk i Dytt-appen, og alle aktiviteter kan enkelt registreres i aktivitetstabellen før de regnes om til skritt. Få med ditt drømmelag og bli med i trekningen av gavekort. Sammen gir dere hverandre en dytt til en aktiv og morsom tid frem mot sommeren.

249 kr

eks. mva per deltaker Bli med!
Nyhet! Nå kan du vinne premier ved å utføre bonusoppdrag!
I tillegg til aktivitet kan du utføre bonusoppdrag som styrker din egen, andres og planetens helse. Det gir både ekstra skritt og ekstra vinnersjanser!

Slik fungerer det

Last ned Dytt-appen hvor alle skritt automatisk registreres på din profil. Du kan også velge å hente skritt direkte fra din aktivitetsklokke.

I aktivitetstabellen omregnes absolutt alle treningsaktiviteter, og trener du f.eks styrke vil du belønnes med 120 skritt per minutt, og en sykkeltur belønnes med 170 skritt per minutt.

I tillegg til aktiviteter kan du registrere bonusoppdrag som gir 500 skritt per gang. Bonusoppdragene motiverer til små handlinger i hverdagen som styrker din egen, andres og planetens helse.

I topplister og et virtuelt kart kan du følge din egen og lagets fremgang.

Dann lag på 4-10 personer på arbeidsplassen. Det er laget som i snitt skal klare å gå 10 000 skritt per dag. Sammen motiverer dere hverandre hele veien til målet.

Bonusoppdrag

Bonusoppdragene motiverer til å gjøre små valg i hverdagen som styrker din egen, andres og planetens helse. Under ser du bonusoppdragene for vårens kampanje som gir 500 skritt per gang det utføres i kampanjen og hjelper deg på veien.

Benytt Hev senk pulten 30 min i løpet av dagen
Ha en vegetardag
Trekk frisk luft i løpet av arbeidsdagen
Ha et gåmøte
Inviter en venn/kollega med på en tur eller treningsøkt
La bilen stå og kom deg til/fra jobb for egen maskin
Gi positiv feedback til en kollega
Ta trappa, gå opp og ned en trapp med minst 20 trappetrinn
Spis fem frukt og grønt om dagen 
Drikk vann

Aktivitetstabellen

I aktivitetstabellen kan du omregne absolutt alle aktiviteter. Alt fra å spille fotball til å gjøre hagearbeid kan enkelt registreres, så vil det automatisk legges inn som skritt. Jo høyere intensitet det er i aktiviteten, jo flere skritt kan du få. Under kan du se noen av de mest populære aktivitetene og hvor mange skritt de gir per minutt.
PADEL 150 skritt/minutt
SYKKEL 170 skritt/minutt
FOTBALL 130 skritt/minutt
STYRKE 120 skritt/minutt

Konkurrer mot hele landet

I topplistene kan dere sammenligne dere internt, og mot arbeidsplasser fra hele landet. Dere får enkelt oversikt over aktivitetsnivået og bonusoppdragene i en visuell fremstilling mot 500 000 skritt.

Trekning av premier

Alle som går 500 000 skritt i perioden er med i trekningen av gavekort. Det vil også trekkes ukentlige premier blant alle som holder snittet på 10 000 skritt om dagen. I tillegg vil alle som utfører minst 30 bonusoppdrag som styrker egen, andres eller planetens helse være med i trekningen av bonuspremier!

Egne mikrovaner
2 av 10
Styrket samhold
5 av 10
Planetens helse
3 av 10

Få med arbeidsplassen på 1-2-3

Er dere en større arbeidsplass anbefaler vi at dere benytter Dytts påmeldingssystem. Da åpner vi en registreringsside kun for dere, og en adminside hvor dere kan følge med på hvem som til en hver tid har blitt med.

1

Fyll ut skjemaet under så åpner vi opp en løsning for dere og hjelper dere i gang!

2

Vi sender også nødvendig presentasjonsmateriell for å spre budskapet om kampanjen internt.

3

Etter kampanjestart fakturerer vi for det antall deltakere som faktisk registrerte seg.

249 kr

eks. mva per deltaker Bli med!

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hjelper vi deg med oppsettet og utrullingen av kampanjen.

Skjemaet kunne ikke lastes inn korrekt! Ta kontakt med info@dytt.no i stedet.

Vanlige spørsmål

Lurer du på hvordan skrittsnitt fungerer, hvor du laster ned appen eller hvordan du skal integrere et aktivitetsarmbånd så finner du svarene på våre vanligste spørsmål her...

Se hvordan appen fungerer

Se Dytt's app guide her...