Bli med på vårens morsomste

Kan du gå Oslo - Paris i vår?

Kampanjeperiode: 27. april - 7.juni

Bestill
Skaper samhold
Gir energi
Minimal administrasjon

Bli med på vårens morsomste aktivitetskampanje!

Få en aktiv og morsom vår sammen og meld på ditt drømmelag! Sammen med lag og arbeidsplasser fra hele landet skal vi "gå" hele veien fra Oslo til Paris og alt som kreves er 10 000 skritt om dagen.

Litt mer aktivitet i hverdagen kan gi store gevinster for den fysiske og mentale helsen. Absolutt alle aktiviteter kan registreres, enten du går, trener eller gjør våre bonusoppdrag. Alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier!

Kampanjeinformasjon

6 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt Pro App

199 kr

per deltaker eks mva.

Nå målet

Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt om dagen gjennom hele kampanjeperioden. Hvert skritt du tar, og hver aktivitet du registrerer teller. Skrittene overføres automatisk med Dyttappen, og du kan enkelt registrere annen aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan også integrere din favorittklokke direkte via Dytt.no eller Apple Health og Google Fit.

Bonusoppdrag

Utfør våre bonusoppdrag og bli belønnet med ekstra skritt! Oppdragene motiverer dere til å bygge samhold og være aktive sammen. Gi en kollega positiv tilbakemelding eller ta en gåtur eller treningsøkt sammen. Hvert oppdrag tar dere ett skritt nærmere målet.

Gå sammen i lag!

Nøkkelen til suksess er å jobbe mot målet sammen. Dann lag og motiver hverandre hele veien over målstreken. I Dytt-appen kan dere enkelt dele dere inn i lag og følge hverandre i topplister. Vi anbefaler lag på 2-8 personer, og er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen jobber dere for å nå målet i tide.

Følg fremgangen

Følg din og lagets fremgang på det virtuelle kartet fra Oslo til Paris. Underveis vil det bli delmålstrekninger i kjente europeiske byer! Ved å registrere all aktivitet kommer dere nærmere målet. Dere kan også følge med på hvordan dere ligger an i topplister på både individuelt, lag og arbeidsplassnivå.

Slik registreres aktivitet

Målet er å holde et aktivitetsnivå på 10 000 skritt per dag, og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere all aktivitet direkte i appen og på nettet.

Dytt-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsklokker

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt. På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!

*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Den enkleste påmeldingen!

Ønsker dere å delta, men vet ikke hvor mange dere blir? Fyll ut skjemaet under så sender vi dere informasjon med en egen påmeldingsløsning. Dere betaler kun for de som faktisk registrerer seg

Så enkelt blir dere med

1 Gjør en påmelding for din arbeidsplass og motta startkode på e-post.
2 Last ned Dytts app, opprett en profil og skriv inn startkoden.
3 Start å gå, sykle eller registrere den aktiviteten som passer deg best!

Kampanjeinformasjon

6 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt Pro App

199 kr

per deltaker eks. mva.
FAQ
Finn svar på våre vanligst stilte spørsmål her...