199 kr per deltaker eks. mva

Vårens morsomste

Besøk 6 storbyer på 6 uker!

Konkurranseperiode: 22. april - 2. juni

22. april starter vårens aktivitetskonkurranse hvor vi sammen skal motivere hverandre til en aktiv og morsom vår! I seks uker skal vi på en digital storbyvandring, hvor du blant annet opplever både Eiffeltårnet og Colosseum underveis! Målet er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen, og alle aktiviteter teller! Dann lag på arbeidsplassen eller vennegjengen og motiver hverandre til aktiv vår, og som alltid: Alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av gavekort! Synes du det er mye med 10 000 skritt om dagen? Da kan du utføre våre bonusoppdrag og tjene ekstra skritt! Meld dere på her!

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer for å motivere hverandre ekstra. Lagene dannes først etter dere er registrert på siden. Arbeidsplasser med flere enn 8 deltakere kan danne flere lag og få sitt samlede resultat i en egen toppliste.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

I løpet av perioden skal du gå gatelangs i seks europeiske storbyer, og det kreves 70 000 skritt for å komme til neste mål. Du kan følge din fremgang i et virtuelt kart, og vil få opp spennende informasjon underveis! Du kan også sammenligne deg med kolleger og deltakere fra hele landet i topplistene.

Sosiale bonusoppdrag

I tillegg til aktivitet kan du registrere bonusoppdrag som gir deg ekstra skritt! Disse oppdragene oppfordrer til å gjøre små sosiale aktiviteter sammen med kolleger som øker både trivsel og aktivitet. Alt i fra å ta en digital kaffekopp sammen, trekke frisk luft i løpet av arbeidsdagen eller ha en walk and talk med kollegaene. Enten digitalt eller fysisk.

Bonusoppdragene vil tilpasses de til enhver tid gjeldende råd fra myndighetene.

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt.

På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!


*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.
Merk: Dytt selger ikke lenger skrittellere til kampanjen, men det er selvsagt fortsatt mulig å registrere manuelt.

Se hvordan Dytt-appen fungerer

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

199 kr

per deltaker eks. mva.

Delta privat? Pris inkludert mva er 249 kr.
Bli med!
Trenger du hjelp til å sette i gang?